Werkwijze & Tarieven

P r a k t i j k   v o o r   S e n s i t i e v e   C o m m u n i c a t i e   &   C o a c h i n g   t e   S n e e k

SENSICO

S e n s i t i e f  C o m m u n i c e r e n

Werkwijze  &  Tarieven

Connect Mediation   |   € 37.50 pp

Samen in gesprek | 60 minuten

Connect Mediation gaat er vanuit dat als de onderlinge communicatie en bejegening positief verandert, een relatie kan herstellen. Wederzijds respect is het key-word. Heb je de intentie je relatie te verbeteren en wil je geen juridisch gedoe dan kan Connect Mediation iets voor jullie zijn.Coach Jezelf   |   € 57.50

Samen in gesprek | 45-60 minuten

Bij coaching ligt de nadruk op het zelfoplossende vermogen: je kunt het en anders kan jij het leren! Tijdens counseling kijken we samen naar de gevoelens, gedachtes en het gedrag. Als je meer inzicht hebt in wat je voelt | vindt | en denkt weet je ook duidelijker wat je wilt. Dan kun je bewuster keuzes maken.BabyTalk   |   € 37.50

Persoonlijk consult | 30 minuten | éénmalig

Video- of fotoshoot van jezelf en jouw kindje in de praktijk. We analyseren samen hoe je baby of peuter contact met jou maakt in de interactie en communicatie. Je krijgt deze persoonlijke analyse

 | BabyTalk ID |van jouw kindje mee en een vrolijk e-boek vol handige Sensicotools over hoe jij sensitief kunt communiceren met je baby of peuter. Just for FUN, leuk als [Kraam]cadeau!

BabyTalk Cadeaubon om weg te geven?

Dat kan, stuur even een berichtje naar SENSICO.

Let's talk about Money

 

Sensico is een onafhankelijke onderneming. Dat betekent dat de tarieven bij Sensico waarschijnlijk uit je eigen portemonee betaald moeten worden, tenzij de werkgever betaalt of in bijzondere omstandigheden de belasting of gemeente.

 

Meestal wordt een coach-consult niet vergoed. Er zijn  zorgverzekeraars die alleen als je aanvullend verzekerd bent per keer een percentage van het consult betalen tot gemiddeld € 250 per jaar. Dit alleen als een praktijk aangesloten is bij bepaalde beroepsverenigingen en kwaliteitsregisters. Informeer bij je zorgverzekeraar of gemeente naar vergoedingsmogelijkheden als je K-VHT trajecten, begeleiding met videobeelden bij een hulpvraag, in wilt zetten.

 

Als hoog opgeleide professional blijf ik me ontwikkelen door jaarlijkse bijscholing. Een aantal jaar geleden aangesloten bij kwaliteitsregisters: NMI als register mediator - de NVPA als therapeut en - AIT de K-VHT methodiekeigenaar.

 

Uiteindelijk ben jij het natuurlijk zelf die bepaalt of Sensico kwalitatief heeft geleverd wat jij als consument vraagt. Elke sessie sluit af met een korte evaluatie en bij tevredenheid kun je ter plekke de factuur voldoen.

 

S T R I P P E N K A A R T

5x afspraak plannen = 4x betalen

 

Besluit je te gaan voor een strippenkaart bij Coaching of Mediation | 1 jaar geldig | dan betaal je de eerste keer vier afspraken ineens en is de 5e afspraak gratis!

 

BabyTalk is in principe een éénmalig consult bij Sensico.

Wil je de Foto- of Videoshoot thuis of op locatie? Dat kan, maak dan een extra afspraak. Meld jij na je BabyTalk ervaring een BabyTalk consult voor een vriend(in) aan dan krijg je een vrolijk e-boek cadeau met pedagogische tips!

 

I n v e s t e e r  in  J e z e l f

 

Sensico staat voor betaalbare kortdurende zelfzorg trajecten waarbij jij steeds zelf bepaalt hoe vaak en in welke frequentie afspraken worden gemaakt.

 

Zo dat 'zakelijke' hebben we ook weer gehad, heb je nog vragen dan beantwoord ik ze graag. En als je vrijblijvend kennis wilt komen maken dan ben je van harte welkom!

 

Rian Bosma

Sensico Koninginnenpage 74 8607 HP Sneek

De kleine LETTERTJES...

 

Door een afspraak te maken bij Sensico ga je automatisch akkoord met de beschreven werkwijze van SENSICO

 

Betalen

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW. Na evaluatie de betaling van de afspraak door middel van een betalingsverzoek graag ter plekke voldoen

NL82 INGB0009415234

 

Annuleren

Annuleren van een afspraak? Dat kan, Sensico hanteert de 24uurs regeling. Tot 24 uur van tevoren kun je afzeggen zonder dat daar kosten aan zijn verbonden

 

Privacy | AVG wet

Deze privacywet bevat regels met als doel de persoonlijke privacy te beschermen

SENSICO gaat zorgvuldig om met alle persoonsgegevens, bewaart  deze alleen indien nodig en zal geen gegevens met derden delen zonder schriftelijke toestemming

Sensico gebruikt geen extra cookies